12.12.12

La força de l’entorn (i 2)

Ara fa unes dues setmanes que compartia, a través del blog la meva experiència de compartit la meva malaltia i el dia a dia de la lluita contra el càncer a través de les xarxes socials (http://www.canyaalcancer.net/2012/11/la-forca-de-lentorn-i-les-xarxes-socials.html)

El cert és que aquest acompanyament ‘virtual’ del meu entorn segueix tan viu com el principi i això, com comentava en aquell moment, també ajuda molt a afrontar el que va esdevenint.

Avui dimecres, 12.12.12 (curiosa data), entraré per tercer cop a quiròfan, en 6 setmanes, per una segona operació de càncer.

I voldria tornar a remarcar la importància que el teu entorn et recolzi, et doni suport, t’animi i encoratgi. I cadascú ho fa de la manera que creu més convenient: amb una trucada, un SMS, un missatge al facebook, un retweet o DM al twitter, fent un cafè,… o compartint amb tu una canço (http://www.canyaalcancer.net/p/cancons-per-donar-canyaalcancer.html), una referència a un llibre (Llibres i guies) o una foto.

En el post del dia 26-11 ja vaig compartir algunes de les fotos que havia rebut per donar #CanyaAlCancer (http://www.canyaalcancer.net/2012/11/la-forca-de-lentorn-i-les-xarxes-socials.html), però no són les úniques.

Permeteu-me que en comparteixi alguna més.

Canya al Cancer _CanyaAlCancer[1]DSCN3181 DSCN3180

I avui, comparteixo la canço diària per donar #CanyaAlCancer, a través del blog, recomanació de la Xènia Pedragosa, bona amiga de la JCI Igualada, i molt escaient: ‘Fiends’

 

Ramon Costa
#CanyaAlCancer