16.1.13

Sobre la recerca en la lluita contra el càncer

Ara fa uns dies, parlant amb la conductora/presentadora del programa “Tinc una idea”, de La 2, i comentant la meva lluita actual davant del càncer, em va recomenar un reportatge que havien emès sobre la recerca en aquest àmbit.

image

El vaig recuperar i m’ha semblat interessant de compartir-lo amb toa la comunitat d’aquest blog www.canyaalcancer.net.

Catalunya s'ha convertit en un referent en la recerca biomèdica. Al programa Tinc una idea del dijous 27 de setembre, van presentar Joan Seoane, que dirigeix un programa innovador contra el càncer a l'hospital de la Vall d'Hebron.

Joan Seoane és el director de un nou programa que busca guanyar la batalla al càncer i que funciona a l'hospital de la Vall d'Hebron. Es tracta del programa traslacional, basat en l'estudi individualitzat -cas per cas- per part de totes les disciplines i professionals implicats: neurocirurgians, oncòlegs, patòlegs i investigadors.

Espero que us agradi