4.2.13

A la memòria del Jordi Rabascall

Avui, dilluns, 4 de febrer, és el dia Mundial Contra el Càncer, i per això, he volgut fer un post especial en aquest blog, sobre la lluita contra aquesta malaltia i vull dedicar-lo a la memòria d’un amic, el Jordi Rabascall.

Ara ja més de 20 anys, vaig tenir ocasió de compartir amb el Jordi, i la que després seria la seva dona, l’Elisabet Piqué, els anys d’estudis universitaris, a la Facultat d’Informàtica de Barcelona (UPC).

Molts anys mes tard, el càncer es va creuar a les nostre vides, amb una diferència d’uns anys i amb el fatal desenllaç de la pèrdua del Jordi.

Ja fa uns dies, l’Elisabet em va compartir un material gràfic que desconeixia i que diu molt del Jordi i de la seva lluita contra el càncer i la seva actitud enfront d’una malaltia ‘terminal’ i que voldria compartir amb tots els lectors del blog

Durant les darreres setmanes he anat publicant experiències de diferents lluitadors contra el càncer i, en la majoria dels casos, explicats en primera persona, i en present, la qual cosa significa que estan superant, o han superat la malaltia.

En el cas del Jordi no va poder ser, malauradament.

No us perdeu, tampoc, el vídeo on el Jordi, en primera persona, ens explica el seu dia a dia, a través del progama ‘El vol de la papallona’.

Jordi, allà on siguis, va per tu.

Els que quedem seguim donant #CanyaAlCancer i t’agraim que fossis, i siguis, un referent en la nostra lluita.

En paraules del propi Jordi, com em recordava l’Elisabet: ‘Una abraçada molt i molt forta i a PEDALAR!’