27.2.13

El càncer i els ‘cupcakes’ ecològics

Ara feia molts dies (3 setmanes) que no publicava cap post en el blog. Un silenci que coincideix amb la fi del meu tractament de radio i quimioteràpia.

Aquesta setmana acabo el tractament, amb les darreres sessions de quimio i radio. Després, em tocarà la recuperació dels seus efectes.

Ara bé, ahir em van fer arribar una notícia que em va fer molta gràcia de compartir amb els lectors del blog, per vàries raons.

D’una banda per què és un exemple mes de ‘resil·liència’ i de saber treure profit d’una situació complicada, però també, per què és una noia d’Igualada i, per tant, compartim ciutat.

L’article és del Jordi Cuadras, qui em va passar la nota, també, i és sobre la Núria Riba, qui ha posat en marxa “Eco Cup Cakes Cook”, per a l’elaboració i distribució de de cupcakes ecològics, projecte que va néixer quan fa 5 mesos li van diagnosticar un càncer linfàtic.

Teniu la notícia completa a http://www.lavanguardia.com/local/anoia/20130222/54367004427/crea-cupcakes-ecologicos-afrontar-tratamiento-cancer.html

image

I us convido, també, a què visiteu la seva pàgina al facebook (https://www.facebook.com/EcoCupcakesCook),

image