15.5.13

Angelina Jolie i la seva #CanyaAlCancer

Ahir se sabia, per un article publicat a “The New York Times”, que Angelina Jolie s’ha sotmès a una doble mastectomia (extirpació dels dos pits) preventiva per reduir el risc de tenir càncer de mama ja que, com la seva mare, era portadora d'una mutació al gen BRCA1, que predisposa a tenir càncer de mama i d'ovari.

Segons Jolie, els metges van calcular que el seu risc de desenvolupar un càncer de mama era del 87% i del 50% pel que fa al càncer d'ovari.

Davant d’aquesta situació, com podeu comprova, va optar per una clara acció de fer front (lluitar) contra la malaltia abans que aparegués.

Podeu trobar informació relacionada a http://www.elpuntavui.cat/ma/article/2-societat/14-salut/645784-jolie-no-es-lunica.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=web&utm_source=rss&utm_medium=web&utm_campaign=rss i a http://www.ara.cat/societat/Angelina_Jolie_0_919108177.html

image

M’ha semblat una notícia interessant de compartir, a través del nostre blog, ja que és una clara actitud de lluita contra aquesta malaltia. Però, a mes, el fet de fer-ho públic i compartir-ho ajuda, també, a prendre consciència, d’una banda i de l’altra, a què la gent perdi la por a compartir, també, les seves experiències.

De fet, aquest és un dels objectiu del blog www.canyaalcancer.net

#CanyaAlCancer