25.5.13

El Dr. Josep Sánchez de Toledo, acompanyant en la #CanyaAlCancer infantil

Ara ja fa uns dies que es va dur a terme la ‘Gala’ del lliurament al Català de l’Any, organitzada per TV3 i El Periódico.

Mes enllà dels premis (aquí cadascú pot tenir la seva opinió sobre si són o no representatius), sí que volia destacar el fet que el ‘guanyador’ fos el Dr. Josep Sánchez de Toledo, cap del grup de Recerca Translacional en Càncer Infantil del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) y del Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtriques de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Sense voler desmerèixer cap altre dels finalistes, m’omple d’orgull pensar que el reconeixement dels diferents votants va ser per algú que ha dedicat, i dedica, la seva vida a ajudar als altres a lluitar contra una malaltia com el càncer i, especialment, de suport al nens.

Podeu consultar la seva experiència a http://www.cataladelany.cat/default.asp?opcio=j-toledo

image

Si no vau tenir ocasió de seguir el seu parlament quan va recollir el guardó, us proposo que llegiu la nota de premsa relacionada: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/catala-de-lany/josep-sanchez-toledo-els-nens-amb-cancer-ens-donen-llicons-valentia-2360253