13.8.13

Sobre l’oncologia integrativa

És inevitable que quan està inmers en un procés concret (com per exemple, en el meu cas, en el tractament d’un càncer) estiguis més alerta a totes les fonts d’informació i articles que trobes relacionats amb aquest procés.

I el teu entorn, també.

D’aquí a que rebi, sovint, referències a articles, llibres,…., relacionats amb el càncer, el seu tractament, …

I per això, ara fa un dies, la Carmina Cartagena em va recomenar un article de la revista “CuerpoMente” on entrevistaven l’oncòleg Christian Boukaram.

Aquest especialista en física nuclear i neuropsicologia propugnava, entre moltes d’altres coses interessants, l’oncologia integrativa, basat en el fet que hi ha una connexió entre el cos i la ment i entre el cos i l’esperit.

És a dir, sobre l’impacte de les nostres emocions circulant a través dels neurotransmissors presents a cadascuna de les cèl.lules de cada òrgan de cada sistema.

L’article és força llarg (4 pàgines) i és molt recomenable de llegir. Malauradament, no l’he trobat online.

Si voleu un resum d’aquestes idees podeu consultar una entrevista que li van fer a La Contra de La Vanguardia: http://www.lavanguardia.com/lacontra/20130807/54379235334/nuestros-cuerpos-interactuan-con-el-universo.html

image

Una altra referència d’interès a consultar és la seva pàgina web http://drboukaram.com/2013/08/09/el-poder-anticancer-de-las-emociones-porque/ on també hi ha informació del seu llibre “El poder anticáncer de las emociones”

Què us sembla? Algú l’ha llegit o coneixia aquesta visió de l’oncologia integrativa?