15.9.13

Fira "Alimentació i Salut" (5 i 6 d'octubre)

Quan vaig començar el tractament del càncer posterior a les cirurgies (ràdio i químioteràpia), vaig tenir ocasió de conèixer el Josep Pàmies, de PàmiesHorticoles i Dolça Revolució.

De fet, va ser el primer dia de tractament. I vaig tenir l'oportunitat de compartir amb ell un conjunt de consells i recomanacions sobre alimentació, salut,... i petites accions per a pal·liar els efectes del futur tractament.

Ara fa uns dies, em va enviar un correu presentant-me la sisena edició de la Fira "Alimentació i Salut", que es durà a terme els dies 5 i 6 d'octubre, a Balaguer i que engloba la majoria de projectes de Slow Food Terres de Lleida i es coorganitza amb l'associació "Dolça Revolució"

dolcarevolucio[1]

Reconec que no la coneixia, però només llegir els ponents que hi participaran i les activitats que s'hi duran a terme, vaig saber qui hi aniria.

Comparteixo tota la informació per què la conegueu i valoreu si us és d'interès.

El programa complet és a http://alimentacioisalut.com/index.php/programa/ i contempla ponències, tallers i el racó del tast.

image

A nivell d'activitats relacionades amb el càncer voldria destacar:

Dissabte:

Diumenge:

  • 12:00, Dra. Isabel Cusó. Llicenciada en Medicina
    Compartint camí amb el pacient de càncer. En el procés de la malaltia és tan important el tractament com l’acompanyament emocional de la persona.
  • 13:00. Dra. Odile Fernández. Llicenciada en Medicina i ex-pacient de càncer
    Alimentació i vida anticàncer. El paper de l’alimentació i els estils de vida en la prevenció i tractament del càncer

D'altres ponents seran el Dr. Alberto Martí Bosch, la Teresa Forcades i el Txumari Alfaro, entre molts d'altres, amb ponències relacionades amb naturopatia i nutricionisme, teràpies neurals, l'exposició a camps electromagnètics,...