20.1.14

La història #CanyaAlCancer del Ricard

Vaig conèixer la història del Ricard, el Richi pels amics, un nen de 7 anys que lluita contra el càncer, a través de la Susana, qui m'ho va enviar, via twitter, coneixedora, també, de la meva experiència.

image

I és una història colpidora (http://www.sosrichi.org/la-meva-historia/?lang=ca), com totes les que afecten a nens i a algunes de les quals ja m'he referit des d'aquest blog: "El camí recorregut ha estat molt dur: 12 cirurgies, radioteràpia, quimioteràpia i una vàlvula de drenatge implantada al cervell..."

Us proposo la lectura, pausada, del seu blog: http://www.sosrichi.org/category/diari/?lang=ca

I una reflexió que em faig sovint, quan la gent em pregunta per què em queixo tan poc del meu càncer. Sempre els responc el mateix: 'tinc dret a queixar-me, però n'hi ha que en tenen moltes més raons'.

Així que quan us vingui un rampell de queixa per coses que poden semblar molt importants en aquell moment, però que són insignificants, en el fons, penseu en el Richi. I veureu que injusta pot ser la vida.