22.11.14

Molta canya, Cristina

Aquesta setmana he sabut la notícia del diagnòstic de la Cristina d’un tumor.

Ella mateixa ho compartia a través de les xarxes socials i ho acampanyava d’aquest escrit que us reprodueixo.

Bé, finalment he decidit publicar-ho aquí, pq confesso que estic sobrepassada per les mostres de suport per terra, mar i twitter que deia aquell. I no puc respondreus a tots pq he de descansar.<br /><br />Per als que encara no ho sabeu, la vida ha volgut posar-me una altre prova en forma de tumor intracraneal.<br /><br />Després d'una sordera sobtada, aquest dilluns dia 17, i de manera quasi fortuïta al demanar-me analítiques i un TAC, aquest darrer va revelar un paraganglioma yugular. És un tumor fora de l'oïda, al lòbul parietal esquerre però q pot afectar l'audició, el múscul facial, la visió etc. Demà em fan Ressonància per afinar diagnòstic i operar. És una zona molt delicada pq hi passen molts nervis i el tinc a la yugular etc.<br /><br />Dilluns tinc hora amb el neurocirurgià, encara no sé quan m'operaran, però serà a la Mútua de Terrassa i calculo que aviat perquè han posat la directa.<br /><br />Ja vaig assumint la situació després del xoc, tot i que sé el diagnòstic des de dimarts a la tarda (ara fa 48h).<br /><br />No puc canviar el què em toca viure però puc triar com ho afronto i estic mirant de trobar la força i la confiança per lluitar i plantar cara.<br /><br />Quan sàpiga dia d'operació ho posaré aquí. Als que em coneixeu i m'heu trucat i escrit us aniré informant.<br />Quan m'operin la meva germana tindrà el meu mòbil i tractarà d'anar-vos responent i informant de la situació, ni que sigui amb un copy-paste.<br /><br />En nom meu i de la meva família us dono les gràcies més sinceres per les mostres de suport i afecte, són realment la força que ens sosté en aquesta sotragada.<br /><br />Així que estaré un temps sense gaire presència a les xarxes, però creieu-me que lluitaré el què no està escrit per tornar ben aviat. <br /><br />Una abraçada i molts petons a tots els que m'estimeu.<br /><br />Cristina

Tal i com li comentava, sé què pel que està passant i per les sensacions i emocions que t’envolten en aquests moments.

Però també sé des de la perspectiva dels dos anys que fa del meu diagnòstic, intervenció…, que una actitud positiva (i, sobretot, combativa) ajuda.

El text que has triat és molt cert, Cristina, en tots els aspectes.

Va per tu: molta, molta, Canya!!!!